Selecteer een pagina

Cocorose Londen is de MUST HAVE, een designer schoenen merk met een uniek concept. Cocorose staat bekend om de opvouwbare ballerina’s en sneakers met unieke handtekening en presentatie. Dé collectie van leren ballerina’s zijn speciaal ontworpen met een volledig flexibele zool, waardoor de schoenen gedurende de dag gedragen worden of opgevouwen en keurig opgeborgen worden voor reis doeleinden. Elk paar wordt geleverd met een speciale reis portemonnee en is prachtig gepresenteerd in een luxe box. De Cocorose filosofie is om zich te concentreren op wat we noemen ‘moderne luxe’, de relatie tussen een prachtig design, superieur comfort en praktische functionaliteit. Zij streven ernaar om deze attributen op te nemen in al hun schoenen en brengen zo de Cocorosers een vleugje ‘moderne luxe’ in hun drukke levensstijl. In samenwerking met het wereldberoemde Royal Ballet, hebben zij een speciale ‘The Royal Ballet collectie’. Tevens is Cocorose officieel gift partner van de BAFTA, EE British Academy Film Awards sinds 2010.

Het is een bekend scenario: zere voeten aan het eind van de avond, na een lange tijd staan of een middag shoppen. Een extra paar schoenen meenemen is geen optie, want onze tas zit vaak al (te) vol. Cocorose London snapt ons probleem. De wannahave ballerina’s van het merk bieden uitkomst: ze zijn opvouwbaar volgens een uniek concept. De ballerina’s van Cocorose zijn speciaal ontworpen om het ons zo gemakkelijk mogelijk te maken. Ten eerste zijn ze gemaakt van comfortabel hoogwaardige kwaliteit leer en knellen ze niet, een echte verlichting voor pijnlijke voeten. Een volledig flexibele zool maakt het mogelijk de schoenen helemaal op te vouwen. Elk paar wordt geleverd in de luxury box met een speciale bijpassende reisportemonnee om de schoenen keurig in op te kunnen bergen. Zo steekt u ze gemakkelijk in uw tas! En last but not least: de Cocorose ballerina’s zijn ook nog mooi om te zien. Ze kunnen ook prima gedragen worden zonder daarvoor eerst zere voeten gekregen te hebben!

Cocorose London staat regelmatig in Nouveau Magazine en Gooisch Magazine en wordt nu gedragen door o.a. Pippa Middleton en Koningin Maxima!